Whatsapp

+32 484 16 24 71

E-mail

els.vaningelgem@gmail.com

Adres

Guldensporenlaan 19, 2820 Bonheiden

BIAB nails zijn super populair in nagelsalons en bij beauty liefhebbers. Niet alleen is een BIAB treatment vrij makkelijk uit te voeren, ook het resultaat is verbluffend. Daarnaast is BIAB een goed alternatief voor gelnagels en gelpolish. Ben je benieuwd welke andere voordelen BIAB nagels hebben? Lees dan snel verder.

BIAB treatment is voor iedereen geschikt

Het grote voordeel van BIAB nails is dat het voor iedereen geschikt is. Zo zijn BIAB nagels perfect voor mensen met zwakke, broze of beschadigde nagels. De BIAB verstevigt de nagels namelijk en bevat ingrediënten die de nagels gezonder maken én optimaal laten groeien. Ook voor mensen met dunne nagels is BIAB een uitkomst. Als gelpolish of gellak niet voldoende is, kan de BIAB een perfecte basecoat vormen. Ben je een nagelbijter? Dan wordt dit een stuk lastiger dankzij de super stevige BIAB nails. Tot slot zijn BIAB nagels perfect voor mensen die mooie verzorgde nagels willen met een natuurlijke uitstraling.

BIAB bevat base en primer

BIAB is een builder gel met een basecoat en primer in één. Dit bespaart je niet alleen tijd en werk, BIAB nagels vormen hierdoor ook de perfecte basecoat onder gellak. De BIAB zorgt voor een egale en stevige basis, waardoor de gellak extra lang én mooi gezet kan worden. Daarnaast voorkomt de BIAB dat de gellak je nagels uitdroogt of beschadigt. Ideaal als je van nature broze of beschadigde nagels hebt. Wil je direct een nagelverlenging uitvoeren? Ook dit kan met behulp van de builder in a bottle en sjablonen.

Natuurlijke nagels worden steviger en gezonder

BIAB is een bouwgel die de sterkte heeft van gel. De nagels krijgen hierdoor de kans om optimaal te groeien. Bovendien maakt het de natuurlijke nagels steviger en gezonder. BIAB is hierdoor geschikt voor een zeer breed publiek, waaronder voor mensen met broze of beschadigde nagels. Houd er wel rekening mee dat de BIAB treatment meerdere keren herhaald moet worden als iemand beschadigde nagels heeft. Soms duurt het tot wel 6 maanden tot er een optimaal resultaat bereikt wordt.

Nagels zijn te sculpten met BIAB

BIAB vormt een mooie en egale laag. Ideaal als je de nagels wilt sculpten of beschadigingen wilt verstoppen. Door de nagels te sculpten met BIAB creëer je bovendien een mooi glad oppervlak om gellak op aan te brengen. De gellak zal hierdoor beter hechten, langer blijven zitten én er nog mooier uitzien. Goed om te weten: ondanks dat BIAB nagels behoorlijk stevig zijn, zijn de nagels wel flexibel. Ideaal voor tijdens het sculpten en de flexibiliteit verbetert uiteraard het draagcomfort van de BIAB nails.

BIAB nagels blijven 3-4 weken perfect zitten

BIAB nagels blijven minstens 3 tot 4 weken perfect zitten. Dit is handig voor mensen die op vakantie gaan of er representatief uit willen zien op hun werk. Het bespaart bovendien veel tijd, geld én werk als je slechts elke 3 tot 4 weken een nagelbehandeling hoeft te boeken. De BIAB kleuren zijn subtiel, waardoor de BIAB treatment een mooi en natuurlijk resultaat geeft. BIAB kleuren is ons assortiment zijn nude kleuren zoals roze, wit en transparant. Tegenwoordig ook in rood en paars. Wil je deze, dan boek je in de online agenda BIAB Treatment Naturel/Transparant. Doordat de BIAB de nagels niet beschadigt, kun je na 3 tot 4 weken de behandeling opnieuw uitvoeren. Bovenop de BIAB kan een uit te kiezen kleurtje worden gezet. In de online agenda boekbaar als BIAB Treatment Kleur.

Gebruik na het zetten en verwijderen van BIAB nagels bij voorkeur wel een rijke nagelriemolie. Zo houd je de nagels gezond en gehydrateerd. Goed om te weten: je kan bij Natur’Els de beste nagelriemolie Dadi Oil kopen in een klein of groot formaat.