Whatsapp

+32 484 16 24 71

E-mail

els.vaningelgem@gmail.com

Adres

Guldensporenlaan 19, 2820 Bonheiden

Rubber Base: DE trend van het moment.

Misschien heb je er al eens over gehoord, of je hoort het donderen in Keulen. Rubber base, de meest trendy behandeling in de nagelstudio sinds 2019. In België althans, want het product is in landen zoals Oekraïne en Rusland al veel langer gekend. En laat dat nu net de regio zijn die zich de voorloper mag noemen als het over kunstnagels gaat. Of toch naar mijn bescheiden mening.

Maar wat is dat nu precies, die rubber? De alom gekende gellak (of beter gekend als gelish, al is dat een merknaam) ligt dankzij dit product ver achter ons. Geen stukjes meer die afbrokkelen of nagels die breken. Bij een correcte plaatsing kan dit product je nagels tot 3 weken lang versieren. Een naturelle look, een kleurtje of nail-art, het kan allemaal. Enkel de lengte is beperkt, tot max een aantal millimeter boven je vingertop.

De rubber base wordt aangebracht in een iets dikkere laag dan de klassieke gellak, maar dunner dan een gelnagel. Hierdoor zorg je voor een versteviging van de natuurlijke nagel. Je las het al, flexibel, hetgeen ervoor zorgt dat je minder snel tot geen breuken zal hebben. Bij stoten zal de rubber meebuigen met je nagel en daarna terug zijn oorspronkelijke vorm aannemen. Dankzij de sublieme hechting komt bij 90% van de klanten geen luchtvorming of loslating van het product voor.