Whatsapp

+32 484 16 24 71

E-mail

els.vaningelgem@gmail.com

Adres

Guldensporenlaan 19, 2820 Bonheiden

Welkom bij nagelstudio Natur’Els

Natur’Els is een nagelstudio in Bonheiden, op 5 minuten rijden van De Nekker Mechelen.

De salon is opgericht door Els, een gediplomeerde schoonheidsspecialiste, gecertificeerde nagelstyliste en gespecialiseerd voetverzorgster die met veel passie en enthousiasme je een uur in de watten legt, met mooie, natuurlijke nagels als resultaat.

Boekt u een eerste keer? Dan kan u een eerste infomoment inboeken, om te zien welke behandeling voor je past. Indien de online agenda geen geschikt moment geeft, gelieve je dan op de wachtlijst te zetten of me te contacteren. Ik doe er alles aan om je zo snel mogelijk te helpen. U kan kiezen tussen 

  • eerste infomoment nagels zonder verlenging
  • eerste infomoment nagels met verlenging

Bij het eerste infomoment is er tijd voorzien om de gekozen behandeling meteen uit te voeren.

Wie is Els?

Ik, Els Van Ingelgem, heb Natur’Els opgericht. Na een succesvolle studie allround schoonheidsspecialiste te hebben gevolgd in 2013, kreeg ik interesse in het vak manicure en kunstnagels. Na het volgen van wel tal van opleidingen en workshops kan ik zeggen dat ik voldoende ervaring heb opgebouwd wat betreft het plaatsen van kunstnagels, gelpolish rubberbase en biab. Die reputatie wil ik graag hoog houden waardoor ik elke dag supergemotiveerd ben. Mijn specialiteit is de BIAB Treatment en nagelbijters.

Ik hou van persoonlijk contact. Een vraagje? Advies nodig over een behandeling? Dringend hulp nodig? Ik help u graag verder en ben slechts een telefoontje, smsje,… van u verwijderd. Bij hoogdringende gevallen ook zelfs na de normale openingsuren.

In de loop der jaren heb ik geleerd mijn werk te verfijnen, maar ben ik ook te weten gekomen wat de klant aangenaam vindt. Eén van mijn grote troeven, naast het afleveren van een mooi resultaat, is het creëren van de juiste sfeer binnen het salon. Noem het een uur therapie, even ontladen en een hechte band ontwikkelen.